Blog

Zastavte automatickou synchronizaci iTunes, když připojíte iPhone, iPad nebo iPod Touch

Jednou z nepříjemných věcí na iTunes je to, že se při připojení iPhonu objeví úplně otevřené a začne se automaticky synchronizovat. Nyní, se spoustou věcí - aplikací, fotografií, e-mailů, videí, hudby - která se v iPhonu neustále mění, není tato automatická synchronizace věcí mého druhu.

Nejlepší způsob, jak se tohoto problému zbavit, je zakázat automatickou synchronizaci v iTunes. Přemýšleli jste někdy o tom? Je to opravdu velká úleva, mít možnost synchronizovat pouze po kliknutí na tlačítko „Synchronizovat“ ve spodní části iTunes.

Jak zakázat automatickou synchronizaci iTunes při připojování zařízení iPhone, iPad nebo iPod Touch k počítači Mac / PC

Krok 1. Otevřete iTunes na počítači Mac nebo PC.

Krok 2.Pro uživatele Windows: Ve výchozím nastavení vám rozhraní nezobrazuje možnosti nabídky. Stisknutím Alt + klávesová zkratka otevřete nabídku. Alt + E otevře „Upravit“ a to je to, co potřebujeme. Klikněte na „Předvolby“ a otevírá příliš známé předvolby iTunes.

Pro uživatele Mac: Jednoduše klikněte na iTunes z nabídky a poté dále Předvolby.

Krok # 3. Z možností na kartě klikněte na "Zařízení."

Krok č. 4. Zkontrolovat „Zabraňte automatické synchronizaci iPodů, iPhonů a iPadů“

Krok # 5. Klepněte na OK jednou hotovo.

Možná restartujte iTunes jen pro případ, že otestujete, zda se nastavení skutečně projevilo.

Co to opravdu dělá

  • Pomáhá předcházet nepříjemně pomalé automatické synchronizaci mezi zařízením a počítačem. Někdy, někdy se vám vůbec nechce synchronizovat, že?
  • Ve většině případů také zjistíte, že iTunes se nemusí automaticky spustit po připojení zařízení. Takže ano, toto je také řešení, jak zastavit iTunes v automatickém spuštění

Pokud chcete, aby se vaše data synchronizovala s počítačem, budete muset synchronizovat ručně.

Všimněte si také, že celá tato věc nemá vliv na proces nabíjení, takže váš iPhone bude nabíjen bez ohledu na to, jaké nastavení používáte.

To je vše!