Blog

Jak vypnout nákupy v aplikaci na iPhone a iPad

Děti mají úžasnou sílu otravů, aby zvládly věci. A využívají tuto jedinečnou schopnost uchopit váš iPhone nebo iPad, když jste doma. Pro ně jsou hry primárním zdrojem zábavy. I když jste zařízení chránili těmi nejlepšími pouzdry a kryty, možná jste zapomněli vypnout nákupy v aplikaci na iPhonu nebo iPadu.

Než vaše chyba udělá hlubokou díru v kapse, musíte zabránit svým dětem nebo komukoli, komu dáte zařízení, aby nakupovaly v aplikacích nebo instalovaly aplikace do vašeho zařízení iOS bez vašeho upozornění. Proces je docela jednoduchý. Apple s iOS 12 a novějšími verzemi zavedl přísnější normy pro omezení obsahu a soukromí. Pomocí aplikace Čas na obrazovce na iPhonu a iPadu můžete deaktivovat nákupy a instalace aplikací.

Jak vypnout nákupy v aplikaci na iPhone a iPad

Krok 1. Nejprve klepněte na Nastavení aplikace ve vašem zařízení.

Krok 2. Nyní posuňte trochu dolů a klepněte na Čas obrazovky.

Krok # 3. Dále klepněte na Omezení obsahu a soukromí.

Krok č. 4. Zde zapněte Omezení obsahu a soukromí přepínač.

Krok # 5. Poté klepněte na Nákupy v iTunes a App Store.

Krok # 6. Klepněte na Nákupy v aplikaci.

Krok # 7. Nakonec klepněte na Nepovolit.

Krok # 8. Na nákupech iTunes a App Store můžete také najít možnost instalace aplikací; otevřete tuto možnost a klepněte na Nepovolit.

To je vše!

Zabráníte tak lidem (včetně vašich dětí) v nakupování a instalaci aplikací bez vašeho upozornění. Čas obrazovky byl představen v iOS 12 a tato funkce umožnila rodičům ovládat procházení zařízení dětmi.

Také si můžete přečíst ...

  • Jak používat komunikační limity v čase obrazovky v iOS 13 na iPhone a iPad
  • Povolte režim s nízkými daty v iOS 13 na iPhonu a iPadu
  • Při instalaci bezplatných aplikací na iPhone je vyžadováno zastavení ověření

Jak často používáte funkce Screen Time na iPhonech a iPadech? Můžete prozkoumat možnosti času stráveného na obrazovce a podělit se s námi o své zkušenosti v sekci Komentáře níže.