Blog

Přestaňte nahrávat sériové fotografie do fotostreamu na iPhonu nebo iPadu

Režim série v aplikaci Fotoaparát na iPhonu a iPadu se spustí, když podržíte tlačítko spouště. Rychle fotografuje, dokud nezvednete prst. Režim série pořídí správný okamžik, aniž byste se museli příliš starat o správné načasování snímku.

Pokud jste zapnuli Můj fotostream, všechny obrázky, na které kliknete, se automaticky nahrají do vašeho fotostreamu na iCloudu. Ale co uděláš s tolika fotkami, na které jsi klikl za pár sekund? Dokud nedoufáte, že vytvoříte GIF nebo koláž, je zbytečné je všechny uchovávat a nahrávat do Photo Stream.

Naštěstí se ve výchozím nastavení nahrávají pouze oblíbené sériové fotografie. Je však možné, že jste někdy mohli s těmito možnostmi pohrávat. Ujistěte se tedy, že je nastavení správné.

Jak zabránit nahrávání všech snímků Burst do Photo Stream na iPhone nebo iPad

  1. Otevři Nastavení aplikace na vašem iPhonu nebo iPadu
  2. Přejděte dolů a klepněte na Fotky.
  3. Ujisti se Nahrajte sérii fotografií je VYPNUTO.
  4. Pokud zapnete přepínač, začnou se nahrávat všechny série fotografií.

Je zřejmé, že tuto možnost uvidíte pouze v případě, že je povolen My Photo Stream.

Chcete-li vybrat oblíbený obrázek z mnoha sekvenčních fotografií, otevřeno Aplikace Fotografie → klepněte na a série fotografiíklepněte na Vybrat ... → vyberte jeden nebo více oblíbených → klepněte na Hotovo → Ponechat pouze (počet) oblíbených položek.

To je vše, kámo!

Pokud pravidelně pořizujete sériové fotografie, je dobré je proměnit na video nebo pohyblivé animované obrázky.

Zde je několik příspěvků, které by vás mohly zajímat:

  • Jak vypnout funkci automatického nahrávání fotografií v Dropboxu na iPhone
  • Jak převést fotografie nebo videa do GIF pomocí zástupce
  • Úžasné aplikace pro iPhone pro vytváření ohromujících videí a filmů v roce 2020
  • Jak nastavit GIF jako živou tapetu na vašem iPhone

Máte-li další dotazy, zeptejte se níže v komentářích.