Blog

Jak vypnout potvrzení o přečtení WhatsApp na iPhone

Čtení účtenek v aplikaci WhatsApp je skvělá funkce, která vám umožní vědět, zda a kdy příjemce přečetl vaši zprávu. Vzhledem k tomu, že tato funkce může odesílatele upozornit stejně, není do značné míry oceňována. Pokud se i vy ocitnete ve stejné situaci a chcete vypnout potvrzení o přečtení WhatsApp na iPhone, můžete to udělat.

  • Jak fungují potvrzení o přečtení WhatsApp?
  • Jak zakázat potvrzení o přečtení WhatsApp na iPhone

Jak fungují potvrzení o přečtení WhatsApp?

Potvrzení o přečtení jsou reprezentována modré značky ve vašich chatech WhatsApp. Když někomu pošlete zprávu, objeví se u vašeho chatu vedle časového razítka jedna značka. Když je zpráva doručena, zobrazí se dvojité zaškrtnutí vedle časového razítka. Jakmile oni zmodrá, to znamená, že si zprávu osoba přečte.

    • Funkce v WhatsApp funguje na obou stranách. Jakmile ji vypnete, nikdo neuvidí, zda jste si přečetli jeho zprávu, a vy také nebudete vědět, jestli si někdo přečetl vaši zprávu.
    • Čtení účtenek ve skupinových chatech a přehrávání potvrzení o hlasových zprávách zůstávají jako výjimka i po vypnutí této funkce.

Jak zakázat potvrzení o přečtení WhatsApp na iPhone

  1. Otevřeno WhatsApp aplikace na vašem iPhone
  2. Klepněte na Nastavení zdola
  3. Jít do Účet.
  4. Vybrat Soukromí.
  5. Vypni Přečtěte si účtenky přepnout.

Odhlášení

Doufáme, že vám to pomohlo! Od této chvíle s vámi nikdo nevidí modré dvojité zaškrtnutí v chatu WhatApp a totéž platí pro vás.

Víte, že na iPhonu můžete také vypnout potvrzení o přečtení v iMessage? Vyzvedněte si našeho jednoduchého, ale úplného průvodce.

Můžete si také přečíst tyto rychlé průvodce!

  • Ztlumit oznámení skupiny WhatsApp na iPhone
  • Uskutečněte WhatsApp Group Video Call na iPhone
  • Jak přidat WhatsApp Widget na iPhone LockScreen
  • Jak používat WhatsApp na iPadu