Blog

Jak vytvořit profil Apple Music na iPhonu a iPadu

Apple Music vám umožňuje objevit hudbu, kterou vaši přátelé poslouchají, a také s nimi sdílet svoji. Chcete zjistit, jak to funguje? Chcete-li začít, musíte si nejprve vytvořit profil Apple Music, abyste se mohli spojit se svými přáteli v zařízení.

Získáte možnost přizpůsobit svůj účet a vybrat, kdo může objevit vaši sdílenou hudbu. Hudbu, kterou posloucháte, kdykoli nechcete sdílet, můžete ji ze svého profilu odebrat. Ať už jste si předplatili Apple Music, nebo maximálně využijete tříměsíční zkušební dobu, postupujte podle tohoto rychlého průvodce nastavením profilu Apple Music pro spojení s přáteli. Pomocí těchto (téměř) stejných kroků můžete vytvořit profil Apple Music na svém počítači Mac.

Jak vytvořit profil Apple Music na iPhonu a iPadu pro připojení k přátelům

Krok 1. Zahájení Apple Music na vašem iOS zařízení.

Poznámka: Při prvním otevření Apple Music získáte přímý odkaz na "Začít." Klepnutím na něj tedy můžete začít.

Krok 2. Nyní klepněte na "Pro tebe" karta → Klepněte na profilový obrázek v pravém horním rohu.

Krok # 3. Klepněte na "Začněte sdílet s přáteli."

Krok č. 4. Klepněte na "Začít."

Krok # 5. Nyní musíte nahrát profilovou fotografii, zadat své jméno, vybrat uživatelské jméno, aby vás ostatní uživatelé Apple Music mohli najít → Klepněte na "Další."

Krok # 6. Další, musíte vybrat „Všichni“ nebo „Lidé, které si vyberete“ rozhodnout, kdo může zobrazit vaši historii poslechu.

Krok # 7. Vyberte seznamy skladeb, které chcete sdílet ve svém profilu, nebo "Skrýt vše" ukázat žádné.

Poté můžete vybrat kontakty sdílet hudbu s.

Krok # 8. Zapnout / vypnout „Přátelé“ a „Umělci a představení“ vyberte, jaký druh nabízených oznámení chcete dostávat → Nakonec nezapomeňte klepnout na "Hotovo" potvrďte změnu.

Jak najít sdílené seznamy přátel na Apple Music

  • Sekce doporučených kontaktů může zobrazovat jména vašich přátel. Pokud v této sekci nikoho nenajdete, rychle jej vyhledejte na kartě Hledat
  • Můžete si prohlédnout seznam posledních alb a seznamů skladeb, které poslouchali vaši přátelé, a přidat je do své knihovny
  • Kromě toho si můžete také prohlédnout seznamy skladeb vytvořené vašimi přáteli; pokud to dovolili
  • Jedna věc, kterou potřebujete vědět, že seznam skladeb vašich přátel uvidíte, pouze pokud si vybrali „Všichni“ nebo se rozhodli s vámi sdílet

Krok 1. Otevřeno Apple MusicPro tebe karta → vaše Profil Apple Music.

Krok 2. Nyní přejděte dolů na "Následující." Další, klepněte na přítele jejichž sdílenou hudbu si chcete prohlédnout.

Můžete klepnout na "Vidět vše" pro vertikální seznam. Nyní procházejte „Playlists“ vašich přátel.

Krok # 3.Zamiřte do "Poslouchat" v sekci vyhledejte sbírku, kterou chcete uložit → Dále klepněte na sbírka máš rád.

Krok č. 4. Klepněte na “+” tlačítko na přidej to do vaší knihovny.

Seznamy přátel vašich přátel se nyní zobrazí v horní části sekce seznamů skladeb ve vaší knihovně.

Uvidíte název seznamu skladeb spolu se jménem vašeho přítele. Po provedení jakýchkoli změn bude aktualizován.

A je to! Úspěšně jste vytvořili svůj profil Apple Music.

Jak změnit profilový obrázek a uživatelské jméno Apple Music

Ve svém profilu si můžete ponechat kartu, na které můžete sledovat své sledující. Budete si jej také moci upravit podle potřeby.

Krok 1. Otevřeno Apple Music → Pro Karta.

Krok 2. Klepněte na ikonu "Upravit" knoflík.

Nyní, změňte svůj profil obrázek, jméno, uživatelské jméno.

Můžete také přizpůsobit oprávnění následovníků a dokonce reorganizovat sdílené seznamy skladeb podle svých představ.

Jak přidat nový seznam videí do svého profilu

Krok 1. Zahájení Apple Music → Klepněte na Knihovna karta → Klepněte na ikonu Seznamy skladeb.

Krok 2. Klepněte na Seznam skladeb.

Krok # 3. Klepněte na "Upravit" v pravém horním rohu.

Krok č. 4. Nakonec zapněte "Zobrazit na mém profilu a ve Vyhledávání."

Jak zastavit sdílení seznamu skladeb Apple Music

Krok 1. Otevřeno Apple Music → Klepněte na Knihovna záložka.

Krok 2. Zamiřte do seznam skladeb už nechcete sdílet ve své knihovně a klepněte na ni.

Krok # 3. Nyní musíte klepnout "Upravit" v pravém horním rohu.

Krok č. 4. Nyní, vypněte možnost „Zobrazit na mém profilu a ve Vyhledávání“.

A je to.

Balení

Přidání sdílení sociální hudby jistě učinilo Apple Music zábavnější, že? Doufejme, že zkouška společnosti Apple se sociálními sítěmi konečně klikne! Sdělte nám svůj názor na to v komentářích níže.

Můžete také doporučit tyto příspěvky:

  • Nejlepší alternativy Apple Music
  • Jak přistupovat k seznamům skladeb Apple Music kdekoli