Blog

Jak používat vzpomínky v Snapchatu na iPhone a iPad

„Memories“ je vzrušující funkce Snapchatu. Obsahuje všechny vaše divné i nezapomenutelné snímky, které můžete upravovat, exportovat přes Facebook, Twitter a další média. Pomocí aplikace My Eyes Only můžete dokonce skrýt některé ze svých nejosobnějších snímků.

Když jsme věděli, jak zajímavé jsou vzpomínky, vytvořili jsme tohoto úplného průvodce, který vám pomůže zvládnout tuto funkci. Od umožnění úpravy jakýchkoli snímků až po jejich odstranění vás tato příručka plně pokryje. Pojďme to zkontrolovat!

Jak používat vzpomínky v Snapchatu na iPhone a iPad

  • Jak přistupovat k vzpomínkám v Snapchatu na iPhonu a iPadu
  • Jak přistupovat k příběhům v paměti na iPhonu nebo iPadu
  • Jak získat přístup k fotoaparátu v paměti na iPhonu nebo iPadu
  • Jak přistupovat k snímkům v paměti na iPhonu nebo iPadu
  • Jak odeslat fotografii z role fotoaparátu na Snapchat na iPhone a iPad
  • Jak odeslat starý Snap na Snapchat na iPhone a iPad
  • Jak zveřejnit část uloženého příběhu v Snapchatu na iPhone a iPad
  • Jak nastavit oči pouze v Snapchatu na iPhone a iPad
  • Jak přistupovat k mým očím pouze v paměti na iPhonu nebo iPadu
  • Jak upravit Snap v Snapchatu na iPhone a iPad
  • Jak exportovat Snap v Snapchatu na iPhone a iPad
  • Jak odstranit Snap v paměti na Snapchat pro iPhone a iPad

Získejte přístup k vzpomínkám v Snapchatu na iPhonu a iPadu

Krok 1. Otevřete Snapchat na svém zařízení iOS.

Krok 2. Dále musíte klepnout na malý bílý kroužek pod tlačítkem spouště nebo přejetím prstem nahoru po obrazovce pro přístup Vzpomínky.

Získejte přístup k příběhům v paměti na iPhonu nebo iPadu

Krok 1. Spusťte Snapchat → Klepněte na malý kruh pod tlačítkem spouště.

Krok 2. Klepnutím na kartu Příběhy v horní části zobrazíte uložené snímky.

Získejte přístup k fotoaparátu v paměti na iPhonu nebo iPadu

Krok 1. Otevřete Snapchat → Klepněte na malý kruh pod tlačítkem spouště.

Krok 2. Klepnutím na kartu Camera Roll v horní části zobrazíte všechny obrázky uložené ve vašem iPhone.

Získejte přístup ke snímkům v paměti na iPhonu nebo iPadu

Krok 1. Spusťte Snapchat → klepněte na malý kruh pod tlačítkem spouště.

Krok 2. Klepnutím na kartu Snímky v horní části získáte přístup k uloženým snímkům.

Zveřejněte fotografii z role fotoaparátu na Snapchat na iPhone a iPad

Krok 1. Spusťte Snapchat → Klepněte na malý kruh pod tlačítkem spouště.

Krok 2. Dále musíte klepnout na kartu Camera Roll v horní části.

Krok # 3. Nyní musíte vybrat fotografii, kterou chcete zveřejnit, a poté na ni klepnout a podržet ji.

(Nyní můžete přidat emodži / text a driblovat na obrázek. Chcete-li tak učinit, klepněte na tlačítko tužky dole a poté klepněte na Text / Tužka, abyste na něj něco napsali nebo přidali emodži.)

Krok č. 4. Klepněte na šipku v pravém dolním rohu. Poté přidejte snap do svého příběhu nebo vyberte kontakt, kterému chcete snap poslat. Nakonec klepněte na tlačítko Odeslat dole.

Zveřejněte starý Snap na Snapchat na iPhone a iPad

Krok 1. Spusťte Snapchat → Klepněte na malý kruh pod tlačítkem spouště.

Krok 2. Dále musíte klepnout na kartu Přichycení v horní části.

Krok # 3. Nyní musíte vybrat snímky, které chcete zveřejnit → Poté klepněte a podržte fotografii (Pokud chcete upravit obrázek, klepněte na ikonu tužky zdola.)

Krok č. 4. Klepněte na tlačítko se šipkou. Poté vyberte Můj příběh nebo kontakt, se kterým chcete snap sdílet. Nakonec klepněte na tlačítko Odeslat v pravém dolním rohu.

Zveřejněte část uloženého příběhu v Snapchatu na iPhonu a iPadu

Krok 1. Spusťte Snapchat → Klepněte na malý kruh pod tlačítkem spouště.

Krok 2. Dále musíte klepnout na kartu Příběhy v horní části.

Krok # 3. Poté klepněte a podržte bublinu příběhu → Nyní, přejetím doleva nebo doprava vyberte chladnou bublinu.

Krok č. 4. Dále klepněte na tlačítko se šipkou. Nakonec jej přidejte do svého příběhu nebo jej odešlete kterémukoli kontaktu.

Set My Eyes Only in Snapchat on iPhone and iPad

Pouze moje oči umožňuje skrýt vaše osobní snímky. Měli byste jej však používat opatrně, protože k zapomenutým heslům nebudete mít přístup k chráněným snímkům.

Krok 1. Spusťte Snapchat → Klepněte na malý kruh pod tlačítkem spouště.

Krok 2. Dále musíte klepnout na kartu Přichycení v horní části.

Krok # 3. Nyní klepněte a podržte prst. Poté musíte vybrat Přesunout do mých očí.

Krok č. 4. Klepněte na Rychlé nastavení dole.

Krok # 5. Dále je třeba vytvořit čtyřmístný přístupový kód. Zadejte přístupový kód a potvrďte ho.

Určitě si přečtěte, "Chápu, že jsem tento přístupový kód zapomněl, Snapchat nebude schopen obnovit můj přístupový kód ani moje snímky pouze v mých očích." Přijměte podmínku a klepněte na Pokračovat.

Krok # 6. Nakonec klepněte na Dokončit. Poté ve vyskakovacím okně klepněte na Přesunout.

Jakmile nastavíte Pouze mé oči, můžete do nich rychle přesunout snímky, abyste je ochránili.

Přístup k mým očím pouze ve vzpomínkách na iPhonu nebo iPadu

Krok 1. Spusťte Snapchat → Klepněte na malý kruh pod tlačítkem spouště.

Krok 2. Dále musíte klepnout na Pouze moje oči karta v horní části → Zadejte svá hesla pro přístup k soukromým snímkům.

Upravit Snap v Snapchatu na iPhonu a iPadu

Krok 1. Spusťte Snapchat → Klepněte na malý kruh pod tlačítkem spouště.

Krok 2. Dále musíte klepnout na kartu Přichycení v horní části.

Krok # 3. Klepněte a podržte na fotografii → Klepněte na Upravit Snap.

Krok č. 4. Upravte jej jako obvykle přidáním textu, emodži nebo dokonce driblování.

Krok # 5. Jakmile je upravíte, klepněte na tlačítko Odeslat dole. Dále jej můžete poslat do svého příběhu a sdílet s jakýmkoli kontaktem jako obvykle.

Export Snap v Snapchatu na iPhone a iPad

Krok 1. Spusťte Snapchat → Klepněte na malý kruh pod tlačítkem spouště.

Krok 2. Dále musíte klepnout na kartu Přichycení v horní části.

Krok # 3. Klepněte a podržte na fotografii → Klepněte na Export Snap.

Krok č. 4. Sdílejte jej prostřednictvím e-mailu, Facebooku, Twitteru, zpráv a dalších.

Odstraňte Snap in Memories na Snapchatu pro iPhone a iPad

Krok 1. Spusťte Snapchat → Klepněte na malý kruh pod tlačítkem spouště.

Krok 2. Dále musíte klepnout na kartu Přichycení v horní části.

Krok # 3. Dotkněte se fotografie a podržte ji. Poté klepněte na Odstranit Snap dole.

Krok č. 4. Klepněte na Vymazat ve vyskakovacím okně potvrďte.

A je to!

Jednou z nejoblíbenějších funkcí Snapchatu, který Apple prohlásil za nejlepší aplikaci pro iPhone roku 2016, je schopnost nechat si vyměnit tvář se svým přítelem.

Můžete také číst:

  • Jak pořizovat selfie, fotografie, videa v Snapchatu na iPhone
  • Jak používat vzpomínky v aplikaci Fotografie na iPhone

Co se vám na této aplikaci pro sociální sítě líbí nejvíce? Dejte nám vědět v komentářích.