Blog

Zastavte ostatní v zveřejňování na časové ose vašeho Facebooku na iPhone

Pokud jste geek v sociálních médiích, jsem si jistý, že si musíte užívat velkého fanouška a přítele, který neustále sleduje vaše aktualizace stavu, fotografie, videa a další. Zatímco se vyžíváte v této virtuální popularitě, někdy jste v polévce, pokud některý z vašich přátel zveřejní na vaší zdi něco trapného. Jste-li celebritou, musíte být o to ostražitější, aby někdo proti vám nebo někomu jinému nenapsal hanlivý obsah.

Nejlepším řešením je takové přátele zablokovat. Možná ne. Protože tu mohou být někteří vaši blízcí přátelé, kteří by si tuto akci mohli vzít k srdci. Facebook vám dává možnost zabránit ostatním (číst přátele) v zveřejňování příspěvků na Facebooku na iPhone.

Provedením několika jednoduchých kroků můžete zabránit svým přátelům v zveřejňování všeho nepřijatelného nebo nežádoucího na vaší Facebook Wall na iPhone.

Jak zabránit ostatním v zveřejňování příspěvků na zdi Facebooku v iPhone

Krok 1: Spusťte aplikaci Facebook na svém iPhone.

Krok 2: Klepněte na nabídku možností Více vpravo dole.Krok č. 3: Přejděte dolů na Nastavení → Klepněte na Nastavení účtu.Krok č. 4: Nyní klepněte na možnost Časová osa a Označení.Krok č. 5: Klepněte na „Kdo může zveřejňovat příspěvky na vaší časové ose?“Krok č. 6: Nakonec klepněte na Pouze já.Poté můžete na svou zeď na Facebooku zveřejňovat obsah pouze vy a ostatní nebudou moci zveřejňovat žádný zvukový / vizuální obsah.

Výše uvedený proces navíc automaticky změní předvolby také na webu. Když tedy přistupujete ke svému účtu na Facebooku z webu, změny se tam projeví a nikdo nebude moci na vaši zeď nic zveřejňovat, dokud neodvoláte změny v nastavení účtu.

Pokud jste ale sledovatelem iGeeksBlogu a nepoužíváte iPhone (může to však být ojedinělá situace), můžete změnit nastavení svého účtu a zabránit ostatním v zveřejňování příspěvků na zdi Facebooku z webového prohlížeče.

Jak zabránit ostatním v zveřejňování příspěvků na zdi Facebooku na webu

Krok 1: Spusťte ve svém webovém prohlížeči www.facebook.com.

Krok 2: Přihlaste se pomocí svého ID a hesla.

Krok č. 3: Klikněte na obrácený kužel umístěný vpravo od horního menu → klikněte na Nastavení.

Krok č. 4: V levém navigačním panelu klikněte na Časová osa a Označení.Na obrazovce vidíte nastavení Časová osa a Označování. První možností je „Kdo může přidat věci na mou časovou osu?“Krok č. 5: Klikněte na Upravit vedle položky „Kdo může zveřejňovat příspěvky na vaší časové ose?“

Krok č. 6: Zobrazí se rozevírací nabídka se dvěma možnostmi: Přátelé a Pouze já.Krok č. 7: Klikněte na Pouze já.Krok č. 8: Zavřete možnost z pravé strany.

Chcete-li tuto akci později zrušit, musíte postupovat stejným způsobem a v rozevírací nabídce kliknout na Přátelé.